23948sdkhjf

Styrings- og programmeringsprojekt rejser verden rundt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elektro Gruppen A/S

I Pandrup ligger en virksomhed, der producerer specialmaskiner til printverden. KS Technology hedder de, og vi har været med i et af deres spændende projekter!

Fra Nordjylland til Kina
KS Technology laver projekter til hele verden – både USA, Italien, Schweiz, Ungarn, Egypten og Kina (bare for at nævne et par stykker!). De søgte en samarbejdspartner, der kunne hjælpe med at få mange forskellige komponenter og funktioner til at snakke sammen i ét styresystem. Det drejede sig om to maskiner, der skulle klippe papir i meget præcise størrelser. Den ene er sendt til Italien, mens nummer to skal til Schweiz. Her bliver de koblet på lange produktionslinjer, som efterfølgende sendes til Kina.

”Samarbejdet med Elektro Gruppen har været rigtig godt,” fortæller projektleder og indehaver Karsten Søgaard. ”Vi var behageligt overraskede over hvor hurtigt, at det kom op at køre. Det er en helt ny, opgraderet version. En kendt opgave med nyt grej. Derfor er det faktisk en helt ny maskine.”

Hurtige og præcise maskiner
Maskinerne fra KS Technology skal i denne omgang bruges til at skære ark til frimærker, der bliver produceret i Kina. Kina er nærmest eneproducent på området. Så næste gang, du får et postkort, er frimærket måske skåret på en af disse maskiner.

Du kan læse mere om vores projekt hos KS Technology her. Du kan også se en film af maskinerne i aktion. Der er fuld fart på - faktisk op til 200 meter i minuttet! 

Har du en specialopgave med programmering og styring? Vores team står klar! Kontakt os eller læs mere om vores kompetencer inden for automation mv. her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elektro Gruppen A/S

Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Danmark
Elektro Gruppen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078