23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan får sliddele nyt liv, og udskiftning undgåes

Selv en en hårdt medtaget rende gøres funktionsdygtig med et lag slidstærkt varmvulkaniseret gummi.

I forrige uge havde vi denne lange rende en tur forbi produktionen for at lægge vores slidstærke varmvulkaniseret gummi på dens indvendige side. Renden er til dagligt en del af et anlæg på et skib som anvendes til udvinding og sortering af sten og grus fra havet.

Se flere billeder af renden her 

Inden renden kom til os, var den stort set ubrugelig, simpelthen fordi dens indvendige side var så hårdt medtaget af de store mængder sand, sten og saltvand der med tiden er løbet gennem renden, plus de barske forhold på havet. Med vores nye slidlag af varmvulkaniseret gummi er renden igen fuldt funktionsdygtig, og kunden undgår at udskifte renden og investere i en ny.

Til varmvulkaniseringen har vi brugt vores specialudviklet marine-gummi, der har en uovertruffen slidstyrke, og er skabt til at modstå barske forhold som det udsættes for på havet.

Følg os på LinkedIn og vær den første til at se flere spændende projekter og løsninger i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os - vi lægger et nyt projekt op hver eneste uge. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.109