23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Psykisk trivsel om bord - nye værktøjer til skibsledelsen

SEA HEALTH & WELFARE har udgivet en vejledning til seniorofficerer, som får ny inspiration til at sætte besætningens psykiske trivsel på dagsordenen om bord. Det handler om at forebygge arbejdsskader og sygdom.

Trives nogle besætningsmedlemmer mere end andre om bord på skibet? Er der nogen blandt besætningen, du som seniorofficer skal være særligt opmærksom på?

Det er vigtigt, at alle om bord trives, når I er til søs. Mennesker, som ikke trives og isolerer sig, er mindre effektive og har blandt andet en højere risiko for at blive involveret i en arbejdsulykke.

Det er afsættet for den nye vejledning  PSYKISK TRIVSEL PÅ DAGSORDENEN - VÆRKTØJER TIL SKIBSLEDELSEN fra SEA HEALTH & WELFARE, der fokuserer på skibsledelsens ansvar for at sikre et godt psykisk arbejdsmiljlø. Vejledningen giver en række gode råd til at italesætte den psykiske trivsel og giver seniorofficererne konkrete værktøjer til at varetage den psykiske trivsel om bord.

Vejledningen er på vej til alle skibe sammen med nyeste udgave af magasinet at SEA. Vejledningen kan også købes på shw.dk/webshop i en dansk og en engelsk udgave.

SEA HEALTH & WELFARE
Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28878923
P nummer: 1003419232

Kontaktperson

TL
Troels Leth
Kommunikationsansvarlig
tle@shw.dk

Send til en kollega

0.047