23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt tiltag i Persolit

Persolit Entreprenørfirma A/S tager nu konsekvensen af vanskelighederne med at finde faglært arbejdskraft. Derfor har de med nyt tiltag valgt at gå mere målrettet efter ansættelse af ufaglært arbejdskraft.

Persolit Entreprenørfirma A/S med afdelinger i hele Danmark har gode erfaringer med at ansætte og oplære egne medarbejdere til opgaver inden for teknisk isolering.

Persolit har tænkt sig at brede dette koncept yderligere ud som en konsekvens af vanskelighederne med at finde faglært arbejdskraft.

”Vi har i de senere år ansat en del ufaglærte medarbejdere i Persolit og trænet dem på udvalgte områder”, siger adm. direktør i Persolit Per R. Rasmussen. ”Vores formænd og erfarne medarbejdere er gode til at tage nye kollegaer med og lære op på udvalgte områder. Det kan være inden for isolering af ventilationsanlæg, vedligeholdelsesopgaver på industrivirksomheder eller isolering af VVS-installationer på større nybyggerier. Det har vi tænkt os at udbygge yderligere, da markedet er støvsuget for uddannede tekniske isolatører. Vi er åbne for nye medarbejdere fra alle brancher. Det vigtigste er, at man er engageret, praktisk anlagt og har hænderne godt skruet på.”

Tillidsmand Søren Madsen fra Persolit er ligeledes særdeles positiv over for initiativet. ”Vi har rigtig travlt og arbejder mange timer for at følge med kundernes behov. Så det vil være rigtig fint, at vi får flere kolleger ind i firmaet, som har lyst til at lære faget eller dele af faget.”

Persolit Entreprenørfirma A/S er en familieejet dansk virksomhed med afdelinger i hele landet samt datterselskab i Litauen. Persolit beskæftiger ca. 400 medarbejderne med teknisk isolering som omdrejningspunkt og med tilhørende stilladsydelser. Persolit har gennem generationer opbygget stor viden og erfaring i isoleringsteknik og energirenovering hos forsyningsvirksomheder, industrivirksomheder og i byggeriet. Dertil har Persolit en moderne maskinpark, hvor der fremstilles alt i tyndplade til facader og beklædning af industriisolering og HVAC.

Persolit Entreprenørfirma A/S
Lindøalléen 103
5330 Munkebo
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55708118
P nummer: 1003109030

Kontaktperson

LS
Linda Sundstrup
Kontorassistent
ls@persolit.dk

Send til en kollega

0.063