23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mand ombord

MARPROs kunder og kandidater har allerede bemærket et nyt ansigt. Lasse Dres slutter sig til MARPRO-familien i rollen som rekrutteringskonsulent. Han vil referere direkte til administrerende direktør Jakob le Fevre.

Lasse har igennem sin karriere sejlet for bl.a. Fanø Færgen, Sundbusserne og A.P. Møller Mærsk. Han kommer fra en familie af søfarende og fiskere, og at træde ind i den maritime verden var derfor et naturligt skridt for ham.

Lasse er uddannet skibsfører hos SIMAC og har en Bachelor i Maritim Transport og Nautical Science. Herved har han indsigt i skibets teknik, navigation, sikkerhed til søs, ledelse, økonomi og kommunikation. I løbet af sine studier fik han masser af havtid til at omsætte disse teoretiske færdigheder i praksis.

Efter sin sejlads besluttede han sig for at gå i land, og givet sin maritime indsigt føltes det som et naturligt skridt at hoppe ind i MARPRO-familien. Når Lasse bliver spurgt om, hvorfor han valgte at søge ind hos MARPRO, svarer han: ”Det er ikke nødvendigvis nemt at gå i land som søfarende. Jeg var heldig at møde Jakob under en jobsamtale til en landbaseret stilling. Jakob som eks-sømand kunne relatere til dette fra sin egen erfaring, men også i sit job som maritim rekrutteringsspecialist. Umiddelbart kunne jeg se kerneværdierne i MARPRO, uden at nogen skulle fortælle mig, hvilke kerneværdier virksomheden har. Det handler om at matche de rigtige kandidater med det rigtige job."

Han uddyber: "Jeg er sikker på min erfaring som uddannet skibsfører, min sejlererfaring som sømand, styrmand, overstyrmand og mit tidligere landbaseret salgserfaring, vil være et stort aktiv, både for mig selv og MARPRO.”

Det er ingen hemmelighed, at MARPRO ser et stort potentiale i, at Lasse bliver en del af MARPRO teamet, da han har god indsigt i den maritime industri som kun kan læres ombord. Dette, hans salgserfaring og Lasses motivation har gjort det allerede muligt for ham at påtage sig komplekse opgaver.

Jakob le Fevre, administrerende direktør og ejer af MARPRO uddyber: “Jeg er glad for at byde Lasse velkommen til MARPRO-familien. Som den første 100% maritime & shipping rekrutteringsvirksomhed i Danmark er det naturligvis svært at finde lokale kandidater, der både har den uddannelsesmæssige baggrund til at forstå den maritime branche og de kommercielle kompetencer, der kræves for at arbejde med rekruttering. Lasse kan alt dette – og oven i købet er han en ægte maritim professionel, med saltvand i blodet. Jeg er sikker på, at vores kunder vil være meget glade for kvaliteten af ​​det arbejde, han vil levere”.

Lasse vil styrke MARPROs kompetencer indefor for rekruttering af relevante kandidater til vores kunder, etablere nye kontakter og vedligeholde kunderelationer.

Når han ikke arbejder, kan Lasse godt lide at eksperimentere inden for madlavning, men han nyder også kulinariske oplevelser i København, eller når han er ude at rejse. Byd Lasse hjertelig velkommen og connect med ham på LinkedIn her.

Vil du have besked, når vi har nye jobs? Så bør du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev. Du får besked direkte i din indbakke. 

Marpro ApS
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38649655
P nummer: 1022453587

Kontaktperson

Narjiss Ghajour
Marketing Manager
ghajour@marpro.dk

Send til en kollega

0.047