23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En bygning ”født” i en coronatid

Kun to måneder efter, at Danmark lukkede ned i marts 2020, lykkedes det at tage det første spadestik til Slots- og Kulturstyrelsens  nye Fællesmagasin til Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet

DS Flexhal har som totalleverandør stået i spidsen for det krævende projekt på 24.000 kvadratmeter. I tråd med DS Flexhals arbejde med FN's 17 verdensmål (læs om dem her), herunder mål nr. 7 om bæredygtig energi, er der i terrænet ført fem kilometer jordslanger til opvarmning og køling af den store bygning, hvor klimaforholdene i magasinerne skal styres meget præcist.
 
Trods adskillige benspænd fra corona fandt både myndigheder og rådgivere hurtigt ud af, at man sagtens kan "bygge hjemmefra" via telefon og mail – og ikke mindst i kraft af dygtige samarbejdspartnere, der forstod at holde dampen oppe med betryggende afstand på byggepladsen.
 
”Sikkerhedsmøder er i stor stil holdt udendørs, ligesom mange underleverandør- og bygherremøder er foregået over Teams”, fortæller projektchef Benjamin Pedersen fra DS Flexhal.
 
Han forklarer videre, at mange materialer blev bestilt længe før, de skulle bruges, ganske enkelt for at undgå eventuelle leveranceproblemer og prisstigninger.
 
Forudseenhed, minutiøs planlægning og nok så væsentligt rettidig omhu har ført projektet sikkert i mål. Afleveringen skete til tiden til en tilfreds bygherre og glade brugere – i øvrigt tre dage før ophævelsen af coronarestriktionerne. 

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.046