23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diesel generator og generatoranlæg fra West Diesel

Diesel generator / generatoranlæg til køb, leje og service hos West Diesel. Vi tilbyder et bredt udvalg af diesel generatorer i høj kvalitet.

Diesel generatorer af høj kvalitet
West Diesel har en bred flåde af diesel generatorer som kan bruges til utallig formål indenfor industri. Det kan f.eks. være til entreprenører og byggeprojekter, fjernvarme, sportsstævner, dambrug, datacentre, hospitaler, festivaler og meget andet. Ja, der er ingen grænser hvor et anlæg kan benyttes. Vores diesel generatorer er altid nye da vi skifter dem ud løbende, dette sikre dig den bedste kvalitet og uden afbrydelser. Derudover er vores generatoranlæg i støjdæmpende bokse der er med til at reducere støj til de omgivelser generatoren befinder sig.

Køb af diesel generator
Interesseret i køb af diesel generator?  Vi hos West Diesel er altid klar til at komme med den bedste løsning til dig. Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på vores diesel generatorer og det er der god grund til. Vores generatoranlæg fås nemlig i et stort udvalg at størrelser og er bygget op med kun de bedste leverandører for at sikre os den højeste kvalitet til dig. Vi sælger både nye og brugte diesel generatorer til konkurrencedygtige priser.

Leje af diesel generator
Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på vores udlejningsanlæg og det er der god grund til. Vores diesel generatorer til udlejning er ofte kun 1-2 år gamle. Alt service imens leje perioden er i gang er med i prisen, og vores serviceteknikere står klar 24/7 til at være behjælpelige. Det resultere i ingen bekymringer for dig. Vi sørger altid for at det generatoranlæg du lejer er fuld serviceret og klar til mange timers drift hvis nødvendigt. 

Service af diesel generator 
West Diesel er dit service værksted for diesel generatorer og generatoranlæg i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre. West Diesel har igennem 25 år repareret diesel generatorer og generatoranlæg. Vi har professionelle medarbejdere der sikrer dig den højeste kvalitet. Vi sørger for den bedste service af din diesel generator, der gør den driftssikker og klar til mange flere driftstimer igen! 

Stor erfaring indenfor diesel generator
Køb, lej og service er simpelt og nemt hos West Diesel. West Diesel har mere end 25 års erfaring af udlejning, salg og servicering af Diesel Generatorer. Vi står klar til at hjælpe dig hvis du mangler en diesel generator, kontakt os og vi finder den bedste løsning til dit projekt i samarbejde med dig.

Kontakt os:

Mail: Salg@Westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.062