23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelelse

Med virkning fra den 01-01-2022 har Grene Wind Industry Supplies A/S (Grene WIS) erhvervet en stærk spiller inden for on- og offshore løfteudstyrs leverandør

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS med støtte fra Core Capital overtaget ejerskabet af NOS A/S, en stærk spiller indenfor on- og offshore løfteudstyr samt specialudstyrs forretningen. NOS A/S har en stor produkt kendskab, høj kvalitet og stærke leverandørrelationer som har ført til stor ekspansion af forretningen og er blevet ledende spiller indenfor både vind, konstruktion, industri og marine. En position som vil blive yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive førende leverandør til den voksende vind installation og service forretning og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder.

Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem en større udvalg, mere effektive processer, og en global fodaftryk.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet forretning ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på lang tids værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie.

Det er vigtigt at fremhæve at NOS A/S forbliver på adressen i Horsens.

For flere informationer kontakt:
Claus Jensen
Adm. Direktør/Managing Director
NOS A/S
+45 2248 4364


Christian Hansen
CEO
Grene Wind Industry Supplies A/S
+45 61551219

NOS A/S
Overholm 7
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32291317
P nummer: 1015402969

Kontaktperson

Martin Qvist Tyron
Salg & Indkøb
+45 76697070 mqt@nos-as.dk

Send til en kollega

0.063