23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny valse: Derfor er valget af gummitypen ikke ligegyldig

Vi producerer hver uge mange forskellige typer valser, og en af de lidt mere specielle er f.eks. denne ca. fire meter lange valse i hvid gummi.

Valsen er speciel fordi den skal anvendes til en fødevareemballage- og forarbejdningsproduktion, og derfor er det ikke ligegyldigt hvilken compound (gummitype) der bliver benyttet til formålet. Den gummitype vi har benyttet, er en speciel hvid compound som har de nødvendige egenskaber der skal til, for at må indgå i en fødevareproduktion.

Læs også "Montering af fødevareegnet gummi på 10 meter lang valse"

Gummiet på denne valse er blevet varmvulkaniseret på stålkernen, hvilket vi i øvrigt gør på stort set alle de valser vi producerer. Varmvulkaniseringen giver nemlig en langt bedre valse ift. holdbarhed og levetid sammenlignet med, hvis gummiet bliver limet på stålkernen. Faktisk er det så stærkt, at gummiet er umuligt at adskille fra stålkernen.

Vi har specialiseret os i vulkanisering og har i dag 7 autoklaver (vulkaniserings-ovne), hvor vores største ovn kan vulkanisere emner helt op til 10 meter i længden. Det betyder, at vi er de eneste i Danmark der kan producere ekstraordinære store valser, hvor slidstyrken er udvoer det sædvanlige. 

Følg os på Linkedin og følg med i flere af vores projekter

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.062