23948sdkhjf

MARPRO siger tak for et godt år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

En julehilsen fra MARPRO inkl. en kort gennemgang af vores resultater i 2021, samt info om vores nye initiativer i 2022.

2021 var et spændende år for MARPRO, på trods af det kaos covid-19 har ramt os alle med. Men vi har været heldige. Vores fokus er på landbaserede maritime profiler og da vi både i Danmark og Holland har fokus på cargosegmentet har der været mere end rigeligt at lave. Vi har endnu engang fordoblet vores omsætning fra sidste år. Det skyldes til dels vores satsning i Rotterdam, hvor vi åbnede kontor i 2020. I 2021 flyttede vi kontoret ind på SS Rotterdam, et USA immigrant skib fra 50´erne og det er da en helt speciel følelse IGEN at gå ombord på et skib for at arbejde – bortset fra at dette skib ikke sejler nogen steder. 2021 var året hvor vi bød en ny Recruitment Trainee, Emil Stevns velkommen i firmaet. Han skal i gang med et forløb på 2 år, hvor vi træner ham i alle facetter af rekruttering og HR. 

2021 var også året hvor vi søsatte et nyt initiativ. Kvag min baggrund som Founding Partner og Exhibition manager for Danish Maritime Fair, fik vi mulighed for at indgå et tæt partnerskab med Ahoy, organisationen bag Europort, en af de førende maritime messer i verden. Vi fik ansvaret for repræsentation i Danmark og Sverige og da vi nåede til November 2021, hvor corona heldigvis ikke dominerede så meget, kunne vi præsentere en dansk pavillon på 84m2 med virksomheder som Global Boiler Aalborg, Marineshaft, API Marine, Orskov Yard, Norisol, Scanel, Hytek og Cralog som udstillere. Der var generel enighed om at det var en positiv oplevelse og flere af virksomheder har da også allerede meddelt at de er med næste gang i 2023.

Derudover søsatte vi endnu et initiativ Rising Stars, inspireret af Marlog´s koncept Maritime Stars, som MARPRO selv var udvalgt til tidligere på året. Vi fik en skarp pris forhandlet på plads med Europort, der tillod os at tilbyde udvalgte og lovende maritime opstartsvirksomheder en messestand med fuld service til en meget attraktiv pris. Vi måtte udvide konceptet på grund af meget stor interesse og endte med at præsentere 15 spændende maritime start-ups. Du kan læse mere om konceptet her: https://maritime-professionals.com/rising-stars-pavilion-on-fire/ Det var en stor succes og tiltrak meget opmærksomhed og vi er nu i forhandlinger med flere store internationale messer om at fortsætte konceptet. 

Efter nogle strategidage i Rotterdam med min hollandske partner Danny van Eijk, har vi fået skitseret de store linjer for 2022: 

Vi skifter domænestruktur. Lige nu har vi www.marpro.dk som rekrutteringssiden og www.maritime-professionals.com som vores strategiske maritime portal. 

Når vi går ind i 2022 vil MARPRO´s hovedside være www.marpro-group.com

Denne side vil referere til 3 undersider:

www.marpro-promotion.com for præsentation af vores maritime promotion services

www.marpro-events.com for præsentation af vores maritime event muligheder

www.marpro-recruitment.com for præsentation af vores rekrutteringsservices

 www.maritime-professionals.com vil stadigt binde det hele sammen – men her har vi også nye tiltag på vej. Opgradering af eventmodul, så vi kan tilbyde tilmelding og betaling af events. Implementering af ny webshop og forbedring af brugervenlighed.

 MARPRO´s kerneforretning er stadigt rekruttering. Men rekruttering handler om netværk. Det er ikke nogen tilfældighed at Danny van Eijk er ansvarlig for MARPRO i Holland. Han kommer fra en stilling som Account Manager hos Europort, hvor han var i 12 år. Det har medført at han har et meget stærkt netværk. Når MARPRO går mere ind i events, handler det om at events skaber grobund for personlige relationer. Promotion er opstået som en mulighed, fordi vi har bygget så stærke kommunikationskanaler at andre virksomheder også kan drage nytte af dem. www.maritime-professionals.com nærmer sig 15.000 besøgende per måned. Artiklerne danner baggrund for nyhedsbrevet, hvor vi pt. har over 14.000 subscribers – og en åbningsrate på over 25% når vi sender det ud (en gang om ugen). Derudover har vi nu over 4.000 følgere på vores LinkedIn company page – og vores LinkedIn grupper Maritime Professionals og Maritime Deck Officers er nu på over 80.000 medlemmer totalt. 

I 2022 etablerer vi et datterselskab i Holland – MARPRO BV. og forventer at ansætte flere profiler og konsolidere det kontor yderligere. Derudover har vi kig på Athen, Dubai og Singapore som mulige nye destinationer for nye MARPRO kontorer. Derudover er vi i den afsluttende fase vedr. et tæt samarbejde med en lokal maritime messe et rigtig spændende sted – mere info følger om det senere. 

Alt dette kunne ikke lade sig gøre uden vores trofaste kunder. Vi er klar over at vi arbejder indenfor et felt der kræver høj tillid og vil gerne benytte lejligheden til at takke vores kunder for at have stor tillid til MARPRO. 

Vi vil gerne ønske dig og dine kære en rigtig Glædelig Jul og et Lykkebringende Nytår. 

På vegne af MARPRO Team. 

Yours Sincerely, 

Jakob le Fevre

Managing Director

MARPRO

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.078