23948sdkhjf

Hyldest til årets velfærdsskib

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEA HEALTH & WELFARE

For anden gang har SEA HEALTH & WELFARE afholdt ‘Årets Velfærdsskib’ - et initiativ, der begyndte i 2020, og som skal sætte fokus på velfærd og trivsel til søs og skabe inspiration skibe imellem. 


Vinderskibet modtager kr. 5000 til at indkøbe en valgfri præmie.

Et godt velfærdsskib fremmer fællesskabet, det mentale og det fysiske velvære, forebygger social isolation og aktiverer alle om bord. 

I år har vi valgt at kåre både en første, anden og tredje plads i Årets Velfærdsskib:

1.       GIJON KNUTSON

2.       MONACO MAERSK

3.       ESTVAGT ALBERT BETZ

Stort tillykke til de tre vindere – vi glæder os allerede til, at endnu flere har lyst til at være en del af konkurrencen næste år.

Social isolation forebygges om bord på Årets Velfærdsskib

Maskinmester Michael Thinnesen fra vinderskibet GIJON KNUTSON fremhæver især den store tilslutning til fysiske aktiviteter om bord:

-Der er gået sport i at nå i mål med én eller flere discipliner, hvorved der optjenes kilometer eller minutter/timer til, at man modtager de yderst værdsatte T-shirts, shorts og hoodies fra Fit4sea. Det er virkelig noget, der tager kegler om bord og giver status blandt udøverne.

Maskinmesteren fremhæver især, at der på skibet er et særligt aktivt og inkluderende ”foreningsliv” med ekstra fokus på at undgå social isolation.

- Alle aktiveres – naturligvis under hensyntagen til den enkeltes ønsker, understreger kaptajnen.

Året igennem er der et utal af aktiviteter som også inkluderer hjemmeværende kollegaer fx bingo, fiskekonkurrencer, vejeklub, filmaftener, karaokeaftener, dart-turneringer, duetips, basketballkampe, skydekonkurrencer samt diverse brætspilsturneringer.

På skibet gør man også en dyd ud af, at alle fødselsdage fejres med sang og kage.

”Nu kan man så spørge sig selv, er det virkelig nødvendigt med så mange aktiviteter? Dertil svares der enslydende over hele linjen, JA så sandelig. Det er netop disse afbræk i hverdagens rutiner, der er med til at gøre en til tider lang udmønstring mere spiselig,” fortæller kaptajnen og uddyber:” Især gennem hele Covid-19 perioden, som jo stadig fylder rigtig meget for mange kollegaer. Desuden tilgodeses alles ønsker og forslag om aktiviteter, og alle fungerer på den ene eller anden måde som tovholder på en eller flere aktiviteter”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEA HEALTH & WELFARE

Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Danmark
SEA HEALTH & WELFARE

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094