23948sdkhjf

Hymatik ønsker glædelig jul og godt nytår

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hymatik ApS

Vi ønsker kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og godt nytår. Vi holder åbent mellem jul og nytår d. 27, 28, 29 og 30 december, dog med en lavere bemanding.

Tiden nærmere sig afslutningen på året 2021. Et år, der især har været udfordret på knaphed af råmaterialer og logistik i hele verden. Alt sammen som en afledt effekt af COVID-19 situationen. Dette har vi også kunnet mærke hos Hymatik, hvor lange leveringstider har været en udfordring.

Vi vil gerne takke vores kunder for den forståelse og loyalitet, I har udvist, og mange tak til vores gode samarbejdspartnere og leverandører, for at have kæmpet sammen med os i årets løb.

I løbet af dette år har vi ansat 3 nye medarbejdere. Jesper Beiskjær startede hos os 1. januar 2021, som vores nye specialist inden for automation og pneumatik. Han har 30 års erfaring inden for området. Den 1. april startede Thomas Tønning. Han hjælper med at håndtere forespørgsler og ordre fra kunder i ind- og udlandet. Den 1. maj startede Simon hos os. Han står blandet andet for produktion af slanger, samt andet værkstedsarbejde.

Vi arbejder stadig på at finpudse vores hjemmeside. Det sidste nye, er en ny forside, som skal gøre det nemmere at navigere rundt på siden.

Vi vil i det nye år lave en officiel lancering af vores hjemmeside med en intro kampagne. Så hold øje med din mail, hvor der vil komme mere information omkring dette. 

Vi gælder os til forsat at servicere vores kunder, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2022.

Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.

 Mange julehilsner fra

Hymatik


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hymatik ApS

Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Danmark
Hymatik ApS

Send til en kollega

0.109