23948sdkhjf

Overlevering og produktgennemgang - Ishøj vandværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Armatec A/S

Salgsingeniør Aske Bache Kjærulff og Produktchef Johnny Heidler fra Armatec besøgte Ishøj vandværk i forbindelse med leverance af ventiler og aktuatorer. Her var de igennem en teknisk gennemgang af produkter og processer.

Ishøj vandværk
Ishøj har netop fået et nyt fremtidssikret vandværk med den nyeste teknologi, ideelt placeret i forhold til grundvandetsmagasinet i området, der endnu ikke udnyttes til drikkevand. Ishøj forsyning forventer at vandværket kan levere 800.000 m³ drikkevand til Ishøj Kommunes indbyggere.

Bygningens udformning tilpasser sig vandværkets indre tanke / procesanlæg. Vandværket er højest, hvor rentvandstankene er placeret og folder sig ned til vandværkets filtertanke for til sidst at blive lavere ved personalefaciliteter og tekniske rum.

Aske og Johnny fra Armatec leverede en teoretisk produktgennemgang af nedenstående produkter efterfulgt af en hands-on gennemgang rundt på vandværket.

Til Ishøj vandværk har Armatec har leveret:
Drikkevandsgodkendte ventiler fra Wouter Witzel i størrelsen DN 50-250, 112 stk.
Pneumatiske Kinetrol aktuatorer, med magnetventil, 38 stk.
Elektriske Bernard aktuatorer, serie AQ, 5 stk.

Drikkevandsgodkendte ventiler:
Armatec leverer markedets bedste butterflyventil, der kan anvendes til både afspærring og simple reguleringsopgaver. Typiske anvendelser: Vandbehandling og drikkevandsinstallationer.
Læs mere om drikkevandsgodkendte komponenter på vores hjemmeside - klik her >>


Som samarbejdspartner ønsker vi altid at overlevere opgaven 100%, så vores kunder følger sig trygge til den videre rejse. Alt i alt var denne overlevering med Ishøj vandværk en lærerig begivenhed for begge parter og vi glæder os til at følge dem i fremtiden.

Hos Armatec kan vi bryste os af at 2021 har været et særligt begivenhedsrigt år netop indenfor vandforsyning og rensningsanlæg og det er vi stolte af.

Kontakt vores specialister her >>

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Armatec A/S

Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Danmark
Armatec A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11