23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Persolit udfører også brandlukninger

Det er nu et krav, at brandrådgiveren fastlægger kontrolplaner for både projektering og udførelse af brandlukninger.

Gennemføringer i vægge og dæk af rør, kabler og ventilationskanaler kan være med til at sprede ilden, hvis der opstår brand i en bygning. Derfor er det vigtigt, at brandlukninger omkring gennemføringerne er udført korrekt.

Tidligere var der ikke krav til skriftlig kvalitetsdokumentation for udførslen af brandlukninger, men i dag påhviler det bygherre at kunne kvalitetsdokumentere brandsikringen omkring gennemføringer iht. BR18.

Persolit Entreprenørfirma A/S, som er markedsledende inden for teknisk isolering, vil gøre en ekstraordinær indsat for at gøre kunderne bekendte med, at Persolit har kompetencerne til at løse disse opgaver i tæt samarbejde med egne samarbejdspartnere. Persolit laver afprøvede og godkendte løsninger. Persolit har udarbejdet en brochure og nærmere beskrivelse, som ligger på www.persolit.dk med flere eksempler på ydelserne, som Persolit i øvrigt kan tilbyde.

Persolit Entreprenørfirma A/S er en familieejet dansk virksomhed med afdelinger i hele landet samt datterselskab i Litauen. Persolit beskæftiger ca. 400 medarbejderne med teknisk isolering som omdrejningspunkt og med tilhørende stilladsydelser. Persolit har gennem generationer opbygget stor viden og erfaring i isoleringsteknik og energirenovering hos forsyningsvirksomheder, industrivirksomheder og i byggeriet. Dertil har Persolit en moderne maskinpark, hvor der fremstilles alt i tyndplade til facader og beklædning af industriisolering og HVAC.

Persolit Entreprenørfirma A/S
Lindøalléen 103
5330 Munkebo
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55708118
P nummer: 1003109030

Send til en kollega

0.062