23948sdkhjf

JOBOPSLAG: Salgsingeniør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Til Hans Buch fantastiske team, der fokuserer på instrumentering, pneumatik, valve og flow samt pumper og motorer, søger vi lige nu en erfaren teknisk sælger.

Du vil blive tildelt en portefølje af kunder, men vil også i vid udstrækning opbygge din egen kundeportefølje. Når du har sat dig godt ind i deres produkter, vil du ofte være på landevejen for at tage møder med eksisterende og potentielle kunder.

Konkret vil arbejdsopgaverne omhandle daglig kontakt til kunder, potentielle kundeemner og leverandører, opdatering af CRM-system, input til deres marketingsafdeling, kundeservice, teknisk support og løbende efteruddannelse.

Du vil referere direkte til Divisionschefen.

Hans Buch går ud fra, du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. elektriker, elektromekaniker, ingeniør eller maskinmester samt har nogle års erfaring.

Hans Buch tilbyder:

En attraktiv lønpakke inkl. bonus, der modsvarer din erfaring og din uddannelse. Pension, sundhedsforsikring og internet er naturligvis en del af pakken, ligesom vi selvfølgelig udstyrer dig med en mobiltelefon og PC.

Du vil som udgangspunkt være tilknyttet vores kontor i Albertslund, men vi er fleksible på mødetider og arbejdssted.

Ansøg her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.094