23948sdkhjf

Når eleven ansætter læremesteren…

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elektro Gruppen A/S

Med nyeste mand på holdet opruster Elektro Gruppen vores trykluftsafdeling. Velkommen til Erik Bilet Petersen!

I Elektro Gruppen er vi blevet en ny medarbejder rigere. Erik Bilet Petersen er trukket i Elektro Gruppens farver, sat bilen i gear og drøner nu rundt på vejene i det midtjyske til virksomheder med kompressorer, trykluftsanlæg og luftbehandling. Erik har mange års erfaring inden for branchen, og det var faktisk ham, der i sin tid lærte indehaver Morten F. Petersen op.

Erik er manden, der har lært mig alt af det, jeg ved - eller hvert fald meget af det”, udtaler Morten og fortsætter: ”jeg var ikke i tvivl om, at hans kompetencer ville være en gevinst for virksomheden og et vigtigt skridt mod at være landsdækkende på trykluft og luftbehandling”. Læs mere her.

Højkvalitetsprodukter og service skræddersyet til dig
Vores trykluftsteam består af eksperter i alt omkring komprimeret luft – lige fra trykluftsanlæg i industrien til luftbehandling i sundhedssektoren, og kvaliteten bliver der aldrig gået på kompromis med. Vi udfører kompressorservice og lovpligtige eftersyn på samtlige mærker med markedets bedste udstyr. Du betaler kun for det, du har behov for – og vi sikrer, at du har optimal luftkvalitet. Som eksklusiv forhandler af kompressorer fra Gardner Denver garanterer vi produkter af høj kvalitet. Gardner Denver er en af verdens førende producenter af trykluftsudstyr, og vi er stolte af vores samarbejde.

Din servicepartner til kompressorer og trykluft
Med Elektro Gruppen får du ikke kun en kompressor – du får en servicepartner med ekspertviden, der tilbyder montering, service, rådgivning, vejledning og support 24/7 alle årets dage. Med os på dit hold sikrer du færre driftsstop og maksimal oppetid. Hvis du har trykluft eller luftbehandling i din virksomhed, er vi den rigtige partner for dig.


Skal vi holde lufttrykket hos dig? Kontakt Morten eller Erik for en uforpligtende snak!

Morten Petersen
Indehaver og afdelingsleder

Mobil.: + 45 2360 0259
mp@trykluft.dk

Erik Bilet Petersen
Salgsrådgiver

+45 2220 2726
ebp@trykluft.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elektro Gruppen A/S

Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Danmark
Elektro Gruppen A/S

Send til en kollega

0.078