23948sdkhjf

Nyt samarbejde mellem Per Aarsleff A/S og Carl Stahl A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Stahl A/S

Det er med stor glæde at Carl Stahl A/S kan informere om, at vi har vundet et udbud som leverandør af Løftegrej og Stålwirer til Per Aarsleff A/S. Aftalen danner grundlag for et fortsat tæt samarbejde mellem virksomhederne i fremtiden.

Fokus i rammeaftalen er, at Carl Stahl A/S leverer produkter i kombination af høj kvalitet, attraktive priser og med et stort fokus på bæredygtige løsninger. 

Som en af Danmarks største entreprenører er Aarsleff-koncernen en spændende og interessant samarbejdspartner med mange projekter fordelt over hele landet.

”Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Carl Stahl A/S. Vi lægger stor vægt på en løbende optimering af samarbejdet med fokus på konkurrencedygtige priser og udvikling af bæredygtige løsninger”

udtaler Torsten Halling, som er indkøbschef for anlægsaktiviteter i Per Aarsleff A/S.

Hos Carl Stahl A/S fokuserer vi meget på vores kvalitets- og miljøstyring, som blandt andet har været med til at opbygge Aarsleffs tillid til os som leverandør af løfteudstyr.

Gennem sparring og professionel rådgivning bestræber Carl Stahl A/S sig på, at kunne imødekomme kommende leverancer med fokus på de rigtige bæredygtige løsninger.

”Vi ser frem til et fortsat godt og forhåbentlig langvarigt samarbejde med en klar ambition om, at være en tryg, sikker og trofast samarbejdspartner” udtaler Frits Thorhauge, Salgschef Carl Stahl A/S.

Kan en af vores afdelinger hjælpe jer, kan vi følgende kontaktes på telefon +45 70 84 81 48 eller e-mail salg@carlstahl.com

Ellers kan man altid besøge os på vores hjemmeside her:

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Stahl A/S

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Danmark
Carl Stahl A/S

Send til en kollega

0.11