23948sdkhjf

Tekniske nørder, fleksibilitet og solide løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af HH Instruments A/S

Video filmet, redigeret og produceret af MDOfilm.

HH Instruments A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed. Vi har i mere end 30 år leveret instrumenterings-løsninger og rådgivning til de fleste brancher inden for dansk industri.

De nuværende ejere overtog HH Instruments i 2015, og de har sikret en stabil vækst i virksomheden siden.

Vi har kontor på Axel Kiers Vej i Højbjerg, hvor vi deler lokaler og medarbejdere med vores søstervirksomhed Tech Instrumentering. Det giver os en unik mulighed for at sparre med hinanden til vores kunders fordel. Vi samarbejder både strategisk og på produktniveau og udnytter dermed altid den erfaring og viden, der er i huset.

Som en lille virksomhed er vi enormt fleksible. Her er ingen bureaukrati. Det, vi gør, skal give mening for os, og det skal give mening for vores kunder. En af vores største forcer er vores åbne tilgang til projekter. Vi ser altid mulighederne og er ikke bange for at udfordre de eksisterende løsninger. Tit kan det nemlig vise sig, at der er en bedre løsning derude. Derfor kan I altid tage fat i os, hvis I sidder med en udfordring som umiddelbart ser uløselig ud. I fællesskab når vi helt sikkert i mål. Det tør vi godt love. Se fx nogle af vores reference-cases her

Vi er de bedste til at hjælpe vores kunder, fordi:

Vi har de dygtigste rådgivere
De bedste løsninger og produkter
Vi går til opgaven med en “Georg Gearløs”-tilgang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
HH Instruments A/S

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Danmark
HH Instruments A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141