23948sdkhjf

Optegning af rørsystemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

I travle perioder kan der være brug for ekstra ressourcer. I en periode har vi fungeret som ekstra ressource hos Lundberg Tech A/S, der udvikler og producerer systemer til spildhåndtering.

Lundberg Tech A/S er leverandør af enheder og systemer for håndtering af spild fra produktionsmaskiner til blandt andet etiketindustrien. De udvikler og producerer en række granulatorer/cuttere, All-In-One enheder og centrale systemer til anlæg for spildhåndtering, som optegnes og leveres til deres kunder. Etiketterne udstanses, og spildmaterialet fra disse udsuges i rørsystemer, bliver granuleret og transporteret til en fælles opsamlingsenhed.

Lundberg Tech A/S havde brug for ekstra ressourcer til at få optegnet rørsystemet i tre udsugningsanlæg.

Processen i projektet
På basis af slutkundens ønsker for placering af udsugningskanalerne, optælling af udstyrspakken og opmåling af fabrikslayoutet optegnede vi røranlægget i Inventor, hvilket inkluderede optegning af det komplette rørlayout med rørbøjninger og T-stykker, samt at sikre den korrekte mængde luft i udsugningsanlægget.

En maskintekniker fra Process Engineering A/S blev hyret ind af Lundberg Tech A/S som ekstra ressource til hjælp på tre projekter. Projektet blev udført fra Lundberg Tech A/S’ kontorfaciliteter og forløb over to måneder.

Process Engineerings ydelse og omfanget af projektet
Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Design af rørlayout
  • Beregning af rørdimensioner

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.11