23948sdkhjf

Har du en værkstedslift? Undgå bekymringer omkring service!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elektro Gruppen A/S

Vedligehold og service af din lift er alfa og omega for et sikkert og velfungerende værksted. Få et komplet lifteftersyn ud fra dit konkrete behov hos Elektro Gruppen.

Et årligt lifteftersyn er lovpligtigt, hvis du har en værkstedslift. Det har også en lang række fordele. Du mindsker drifts- og sikkerhedsproblemer, der kan koste dyre værkstedstimer – og du sikrer, at liften er 100 % i orden i forhold til alle gældende krav på området. Det giver bedre oppetid og gør, at dine medarbejdere sikkert kan arbejde under diverse køretøjer.

Uanset hvilken lift du har i dit værksted, garanterer vi, at kvalitet og sikkerhed er i top med et lifteftersyn fra Elektro Gruppen. Når det kommer til værkstedslifte, er der ikke den udfordring, vi ikke tør kaste os over. Med et hus fyldt af eksperter er vi sikre på, at vi kan løfte opgaven og finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi løfter opgaven
Når du laver en aftale med Elektro Gruppen, kan du være sikker på, at vi kommer til aftalt tid og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Vi udfører eftersyn på alle typer værkstedslifte og mærker, herunder autolifte, MC-lifte, lastvognslifte og buslifte. Det gælder, uanset om du har en 4-søjlet lift, en 2-søjlet lift, en 2-stemplet lift eller en 1-stemplet lift. Du betaler ikke for noget, du ikke har behov for – men vi sikrer, at du har det, der skal til, for at lift og løftegrej i dit værksted fungerer optimalt. I langt de fleste tilfælde kan vi reparere skaden på din adresse ved første besøg.

Når Elektro Gruppen er på besøg, kan du samtidig få lavet service på blandt andet:

  • Donkrafte
  • Værkstedspressere
  • Gearkasseløfter
  • Kraner
  • Kompressorer
  • Hjulløftere

 

Kontakt Jacob i dag – det koster gratis!

Jacob Kildedal
Afdelingsleder, liftservice
+45 2168 6335
jk@elektro.dk

https://www.elektro.dk/liftservice/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elektro Gruppen A/S

Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Danmark
Elektro Gruppen A/S

Billeder & videoer

Liftservice \nLifteftersyn

Send til en kollega

0.096