23948sdkhjf

Syv nye kollegaer hos Svanehøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Svanehøj Danmark A/S

Svanehøj fortsætter fremgangen og har ansat fire nye medarbejdere i Danmark. Samtidig er den hastigt voksende organisation i Kina udvidet med yderligere tre ansatte.

Mikkel Bülow Bundgaard Sørensen er ansat som LEAN Specialist. Han kommer til Svanehøj fra en stilling som Technical Sales Support Manager hos Ergonomic Solutions. Mikkel har tidligere arbejdet som Project Manager og Production Engineer hos Hydratech Indutries.
 
Morten Pedersen er ansat som Mechanical Senior Supervisor. He kommer til Svanehøj fra en stilling som Maritime Service Engineer hos VME Group.
 
Jesper Møller Poulsen er ansat som Mechanical Senior Supervisor. He kommer til Svanehøj fra en stilling som Superintendent hos MAN Energy Solutions. Jesper er uddannet som Maritime Service Engineer og har tidligere arbejdet som Service Engineer hos MAN og Maersk samt som Service Engineer/Repair Technician hos Maersk.

Lisa Laustsen er ansat som Shipping & Administrative Assistant. Hun kommer til Svanehøj fra en stilling som Area Shipping Manager hos ESS-Food. Hun er uddannet kontorassistent og har tidligere arbejdet son logistikkoordinator hos Logstor samt teamleder og kontorassistent ved DHL.
 
Diana Qiong Zhang er ansat som Service Coordinator China med hovedkontoret i Svenstrup, Aalborg som primær arbejdsplads. Hun kommer til Svanehøj fra en stilling som Regional Sales Manager hos MAN Energy Solutions.
 
David Wu og Terry Jing er ansat som Service Engineers i Kina. De kommer begge til Svanehøj fra stillinger som Lead Engineers hos Yara Marine Technology. Begge har tidligere arbejdet hos Daihatsu Diesel.

Foto (fra venstre): Mikkel Bülow Bundgaard Sørensen, Lisa Laustsen, Diana Qiong Zhang and David Wu.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Svanehøj Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
Svanehøj Danmark A/S

Send til en kollega

0.078