23948sdkhjf

Kormarine 2021: ”Nu kan vi endelig mødes fysisk igen”

| Medlemsnyhed | Indrykket af SVANEHØJ Danmark A/S

Korea er et nøglemarked for Svanehøj, som derfor er blandt udstillerne, når den globale marineindustri i næste uge samles til Kormarine 2021 i Busan.

Vi har produkterne, der leder ind i en grønnere fremtid, og vi har kompetencerne til at sammensætte de mest optimale fuel- og cargo-pumpe-løsninger til marineindustrien.”
 
Det er Svanehøjs budskab til de mange besøgende, som fra 19. til 22. oktober gæster Kormarine 2021. Her udstiller Svanehøj som en del af den danske fællesstand.
 
- Den grønne omstilling er i fuld gang i marineindustrien. Men endnu ved ingen, hvor den fører os hen. Hos Svanehøj har vi teknologien og de fremtidssikrede løsninger, der gør skibsejeren i stand til løbende at tilpasse sig internationale reguleringer og markedsudviklingen, siger Johnny Houmann, Director, Projects & Sales, hos Svanehøj.
 
Grøn omstilling ændrer markedet
Korea er et nøglemarked for Svanehøj, og Kormarine 2021 er en længe ventet mulighed for at mødes og drøfte nye muligheder for samarbejde med de kunder, som Johnny Houmann og kollegaerne har været afskåret fra at besøge under Covid-19-pandemien.
 
- Marinemarkedet ændrer sig med omstillingen fra olie og kul til mere klimavenlige brændsler. For Svanehøj betyder det, at vi i stigende grad kommer til at levere vores fuel gas-løsninger direkte til værfterne. Derfor oplever vi lige et gensidigt behov for at mødes og finde frem til, hvordan vi som leverandør bedst muligt kan bidrage til værfternes forretning, forklarer Johnny Houmann.
 
Svanehøj ønsker at bidrage til en renere og mere sikker verden ved at tilbyde tekniske løsninger, der effektivt understøtter marineindustriens overgang til renere energityper. For eksempel er Svanehøjs fuel-pumpe designet til at håndtere alle former for flydende gas, herunder fremtidens PtX-baserede brændstof. Det sikrer, at skibe udleder færre skadelige partikler og mindre CO2.
 
Videomøder bliver aldrig det samme
Kormarine 2021 er Svanehøjs første fysiske udstilling i mere end to år. Johnny Houmann tager selv turen til Busan sammen med Senior Sales Manager, Frank Norman Jensen. Det er en begivenhed, som de har set frem til med stor begejstring:
 
- Nu kan vi endelig mødes fysisk igen. De fleste af os har efterhånden vænnet sig til videomøder, men det bliver bare aldrig det samme som at mødes i virkeligheden. Samtidig glæder vi os enormt meget til igen at være en del af den helt særlige stemning, som opstår omkring den danske pavillon, siger Johnny Houmann.
 
Kormarine afholdes i Busan Exhibition and Convention Center (BEXCO) fra den 19. til den 22. oktober 2021. Som en konsekvens af Covid-19-pandemien er der indført omfattende ”Stay Safe Guidelines” for både udstillere og besøgende. Der er blandt andet indført temperaturtjek og desinfektion ved indgangene, og udstillerne skal sørge for et højt hygiejneniveau og kontrol af kapacitet ved standene. Hos Svanehøj har man naturligvis taget alle forholdsregler i form af blandt andet vacciner og tests.
 
Mød Johnny Houmann (Director, Projects & Sales) og Frank Norman Jensen (Senior Sales Manager) i Booth 21-04 / Hall 2


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SVANEHØJ Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
SVANEHØJ Danmark A/S

Send til en kollega

0.109