23948sdkhjf

To nye membraner til krævende kemiapplikationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Med membranerne GEMÜ kode 71 og kode 5T introducerer ventilspecialisten GEMÜ hele to nye tætningselementer til membranventiler på markedet, som GEMÜ selv har udviklet.

Begge egner sig til krævende processer i den kemiske industri.

Trelags-PTFE/PVDF/EPDM-membran GEMÜ kode 71
Trelags-membranen GEMÜ kode 71 er udviklet specielt til anvendelse i forbindelse med aggressive og flygtige medier. Den består af et PTFE-skjold, et mellemlag af PVDF og en EPDM-støttebagside. Hvad angår PTFE-skjoldet, består membranen af det gennemprøvede design og målene fra den velkendte membran GEMÜ kode 5M.

Til applikationer med industrigasser giver det ekstra PVDF-mellemlag særdeles gode permeationsegenskaber. Takket være valget af materialer i høj kvalitet er membranen modstandsdygtig over for aggressive kemikalier, som f.eks. flygtige syrer, oxidationsmidler og salte samt klorvand, brom og deres derivater.

Membranen GEMÜ kode 71 fås i membranstørrelserne 10 til 100 og anvendes i PFA-forede ventilhuse fra GEMÜ-produktprogrammet.

Tolags-PTFE/FKM-membran GEMÜ kode 5T
Membranen GEMÜ kode 5T er en membran i to dele, der består af et PTFE-skjold og en FKM-bagside. Det anvendte PTFE er et kemisk modificeret PTFE af anden generation, det såkaldte TFM™. Membranen er udviklet til anvendelse i industrielle applikationer, f.eks. inden for kemi- og miljøteknik eller inden for forarbejdningsindustrien.
Membranen GEMÜ kode 5T fås i membranstørrelserne 10 til 100 og har en indsintret gevindstift med integreret indskruningsanslag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.094