23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få et praktisk 'værktøj' og ny inspiration

MATERIAL SAMPLES er en rigtig god hjælp, når du skal træffe beslutninger om tætningsløsninger og produktdesign. Få dit eget prøvesæt i Betechs stand på HI-messen.

I uge 40 kan du igen møde Betech på en af skandinaviens mest interessante industrimesser: HI TECH & INDUSTRY i Herning den 5. - 7. oktober.

Op til HI-messen har Betech udviklet et omfattende sæt af forskellige prøver på pakningsmaterialer og formstøbt gummi. Det hele er pakket lækkert ind i en handy æske - og der medfølger en komplet oversigt med mange tekniske data for hver enkelt materiale.

Gratis prøvesæt

- "Vi har gjort os umage for at skabe en inspirerende stand med mange nyheder, og glæder os til igen at kunne mødes med kunderne i forbindelse med et stort og relevant messearrangement", fortæller marketingchef Kenneth Krag Møller.

- "Sættet med hele 42 prøver er særdeles nyttigt til at forstå gummi- og pakningsmaterialernes egenskaber- og til at navigere i en væsentlig del af vores meget brede materialeudvalg. Så læg endelig vejen forbi stand 9726 i hal M."

Har du ikke mulighed for at komme til Herning, så kan du bestille det store prøvesæt på Betechs hjemmeside.

Gratis entrébillet

Hvis du mangler en fribillet til HI-messen, kan du benytte Betechs invitationskode: hi-20447, når du henter din billet på messearrangørens hjemmeside.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Send til en kollega

0.094