23948sdkhjf

MARPRO søger Recruitment Trainee

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Synes du at den professionelle maritime branche lyder spændende? Søger du en relevant arbejdsplads hvor du kan udvikle dig fagligt? Er du interesseret i at arbejde indenfor rekruttering & HR?

MARPRO er det eneste rekrutteringsfirma i Danmark, der fokuserer 100% på landbaserede stillinger i den maritime branche.

Vi har travlt og udbyder nu en sjælden mulighed for at lære mekanismerne bag den maritime branche og rekrutteringsbranchen at kende som Trainee.

Som Recruitment Trainee vil du få dyb indsigt i alle rekrutteringsprocesser fra A-Z. Derudover vil du få en dyb forståelse for den globale maritime industri.

Efter endt uddannelse vil vi tilbyde dig et job. Hvis du vil prøve noget andet vil du være klædt godt på til at arbejde med HR, rekruttering, Crewing eller salg og du vil have god indsigt i arbejdsmarkedet generelt. Derudover vil du have opbygget et stærkt personligt netværk, som vil gavne din karriere fremadrettet.

Traineeperioden er planlagt til at vare 2 år.

Om dig

  • Det er ikke så vigtigt hvad for en uddannelse du har. Selvfølgeligt er det en fordel hvis du har erfaring indenfor rekruttering, HR eller den maritime branche, men det er absolut ikke en forudsætning. Du har min. færdiggjort en gymnasial uddannelse eller anden ungdomsuddannelse på samme niveau.
  • Vi er mere fokuseret på din indstilling til livet og dine personlige egenskaber, her er vi på udkig efter et talent der gerne vil udvikle sig, er seriøs, videbegærlig og har gode værdier
  • Du kommunikerer ubesværet både i skrift og tale, på dansk og engelsk
  • Du har flair for IT på brugerniveau
  • Du vil blive tilbudt et grundigt introforløb, hvor MARPRO ´s ejer og Managing Director Jakob le Fevre vil være din mentor.

Den formelle arbejdstid er 10-17:30 med meget fleksibilitet. Du vil også have mulighed for at arbejde hjemmefra ind imellem. Du vil arbejde ud fra vores dejlige kontor i Helsingør.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.094