23948sdkhjf

Hans Buch får ISO 14001 miljøcertificering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Hans Buch opruster bæredygtighedsindsats med ISO 14001 certificering i miljøledelse.

Det er med stor stolthed, at Hans Buch nu kan kalde sig indehavere af ISO 14001 certificeringen i miljøledelse. Noget som i høj grad skyldes den store opbakning fra organisationen til at møde nye krav fra kunder og tage del i klimaproblematikken. Administrerende direktør i Hans Buch, Henriette Olsen udtaler:

”Jeg er så stolt af, at jeg har en organisation som bakker hundrede procent op om den grønne omstilling. Alle forstår problematikken og bakker op om vores nye livsstil, og ikke nok med det – de stiller krav og vil gerne tage ansvar. Det er noget vi er fælles om i Hans Buch.”

Om baggrunden for ISO-certificeringen fortæller Henriette Olsen:

”Vi ønsker at tage et samfundsansvar som virksomhed – noget vi i høj grad også ser hos vores kunder. Kunderne stiller krav til os som leverandør og vi stiller krav til vores leverandører, så på den måde laver vi en kæde af grøn omstilling, hvor vi holder hinanden op på at blive endnu mere bæredygtige. ISO 14001 certificeringen er her et kvalifikationsparameter, der kan hjælpe os med at have en struktureret tilgang til den grønne omstilling.”

Med certificeringen kommer et større fokus på især smartere indkøb og bæredygtige løsninger. Det kan du læse mere om i den fulde pressemeddelelse.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Send til en kollega

0.094