23948sdkhjf

Fremtidens tankkort: Nem, digital administration i en travl

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

OK har smarte, digitale betalingsløsninger, som gør både administration og tankning langt nemmere, hurtigere og mere sikkert for din virksomhed.

Gode tankkort-løsninger gennem årtier

Det er foråret 1986, og OK har lige introduceret OK-kontokortet på alle deres anlæg. Kortet bliver hurtigt en succes, og blot tre år senere er fodboldspiller Allan Simonsen frontfigur, da OK som det første benzinselskab i Danmark får udendørsbetaling med det nationale Dankort på vores betalingsautomater.

I dag behøver din virksomhed dog ikke at bekymre sig om hverken fysiske kort, glemte kvitteringer eller manglende overblik over tankninger. Hos OK kan du nemlig få digitale tankkort-løsninger, der sparer dig det meste af det administrative besvær i en travl hverdag.

En løsning, der sparer dig administrationstid i en travl hverdag

Hvis du sidder med ansvaret for virksomhedens tankkort, ved du sikkert, hvor tidskrævende det kan være at skulle holde styr på kvitteringer, km-regnskab og meget andet for alle biler og chauffører i din virksomhed.

Med OK Mobil-tankkort får du alle muligheder for at spare masser af tid på netop den del af dit arbejde. Og det er lige så nemt og simpelt, som det lyder. Det hele foregår på... læs mere om fremtidens tankkort og se bl.a., hvilke tre krav OK mener, du bør stille til fremtidens tankkort til erhverv.

Vind luksusbilvask

Bliv klogere på fordelene med OK Erhvervskort og vind en luksusbilvask. Spil med her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Send til en kollega

0.094