23948sdkhjf

Dine 4 fordele med OK’s truck-netværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

Med kort til OK’s netværk får du flere fordele. Vores truckstationer ligger strategisk med gode tilkørselsforhold, high speed-pumper og Ad-Blue, som sparer dig tid, hver gang dine chauffører skal bruge en tankepause.

1. Altid tæt på nærmeste tank

Med kort til OK får du et stort, landsdækkende netværk. Alle truckstationerne ligger strategisk velplaceret på kryds og tværs af Danmark, så du altid kan tanke diesel og AdBlue – lige i nærheden.

2. Kort og godt: 75 truckstationer

Alle vores stationer har gode tilkørselsforhold, så du kan tanke lastbilen hurtigt og let – uanset om du skal tanke diesel eller AdBlue. Og foretrækker du HVO Biodiesel, kan du tanke både i Køge og i Aarslev ved Aarhus. Du kan også få biogas på tre stationer i Storkøbenhavn.

3. Tank diesel og AdBlue. Samme sted

Det bedste sted at tanke AdBlue er dér, hvor du tanker diesel. På den måde sparer du tid, og derfor kan du tanke både diesel og AdBlue på de allerfleste OK Truck Diesel-stationer. Let og hurtigt.

4. Ekstra tryghed med videoovervågning

Tanker du og dine chauffører på truckstationer med videoovervågning, kan du få syn for sagen. Du kan nemlig nemt få optagelserne overdraget til politiet, hvis du oplever dieseltyveri.

Hos OK får du videoovervågning, så du slipper for bekymringer.

Ekstra fordel: Få kort til hele Europa

Skal du til udlandet, får du flere end 50.000 tankmuligheder med et OK DKV-kort. Med så mange tankstationer får du kortere køreture og sparer tid. Det er en fordel for dig, der synes, omveje er spild af tid.

Vi kender genvejen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125