23948sdkhjf

Kunne du tænke dig at medvirke til den grønne transformation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Det 100% danskejede selskab BAWAT der har udviklet et unikt ballastvandsrensesystem, der opererer ved pasteurisering, søger lige nu en erfaren teknisk projektleder.

Spredningen af invasive arter gennem skibes ballastvand er et stort problem på verdensplan, da den udgør en væsentlig trussel mod biodiversiteten og har alvorlige økonomiske konsekvenser. FN’s søfartsorganisation IMO har derfor vedtaget en ballastvandkonvention, som pålægger alle skibe at behandle ballastvandet før udledning. Sideløbende har de amerikanske myndigheder, i form af US Coast Guard, også indført standarder for behandling af ballastvand.

Den danske virksomhed Bawat har udviklet en teknologi, som behandler skibes ballastvand, og derfor er med til at hindre spredningen af invasive arter, der gør stor skade på lokale havmiljøer. Med Bawats patenteret teknologi, bliver skibets ballastvand pasteuriseret ved brug af overskudsvarme fra bl.a. skibets hovedmotor. Andre teknologier benytter sig af filtrering, UV-behandling eller store mængder kemikalier, eksempelvis klor, hvilket medfører risiko for forurening ved udslip og udgør en betydelig risiko for skibets besætning.

Bawats unikke ballastvandssystem repræsenterer et teknologisk gennembrud i måden at behandle ballastvand på. Bawats system renser vandet, mens skibet sejler, og forårsager således ingen forstyrrelser på fragt- og ballastoperationer, mens skibet er i havn, hvilket medfører en attraktiv værdiskabelse for den internationale shipping industri. Bawats teknologi håndterer alle typer vand; fersk-, brak- og saltvand.

Bawat har endvidere udviklet et unikt landbaseret system, som med fordel kan benyttes af havne.

Lige nu søger Bawat en dygtig teknisk projektleder, der har mindst 2 års erfaring med projektledelse.

Du kan læse mere om stillingen  og hvordan du ansøger via dette link: https://www.marpro.dk/jobs/?bzid=a898fb5ffbdd01

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.062