23948sdkhjf

Nye attraktioner giver nye oplevelser for børn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der dukker flere og flere attraktioner op rundt om i landet, som byder på nye og ofte lærerige oplevelser for børn. Så vil du prøve noget nyt og spændende i år med ungerne, er der masser af nye spændende og sjove oplevelser for børn i Jylland.

Alle kender Legoland, Jesperhus, Fårup Sommerland, Randers Regnskov og alle de andre store forlystelsesparker og attraktioner i det jyske.

Men i modsætning til de store og tit tætbesøgte, gammelkendte attraktioner, dukker der flere og flere mindre og oftest mere specialiserede attraktioner op over hele landet.

En stille og mere lærerig dag med ungerne
De har ikke et stort antal kørende forlystelser, men er f.eks. centreret omkring et mindre, og tit oplysende eller mere udfordrende tema som f.eks. labyrinter, verdenskortet og mange andre små, hyggelige attraktioner.

Det giver dig en enestående mulighed for en lidt mere stille og lærerig dag sammen med ungerne, hvor du ikke skal gå og være bange for, at I kommer væk fra hinanden. Eller at besøget løber op i væsentligt mere end du havde budgetteret med, fordi der er masser af fristende boder, som lokker ungerne.

Hele verden samlet i en sø i Hobro
En af de sjove oplevelser for børn i Jylland finder du i nærheden af Hobro. Her kan du tage hele familien med på jordomrejse – og stadig være hjemme til aftensmaden – hvis du lægger vejen forbi Søren Poulsens Vej.

Her skabte manden, som lægger navn til vejen, for mange år siden et verdenskort, der er opbygget i Klejtrup Sø. Kortet blev skabt med enkle midler, og med hjælp fra blandt andet isen på søen om vinteren.

Resultatet er ret fantastisk at se på, og gør det muligt at gå verden rundt som en anden kæmpe i en miniput-verden. Så ud over at imponere og overraske, kan du få skabt en helt lille geografi-time, som er væsentligt mere inspirerende og nærværende, end den dine unger oplever i skolen.

En sjov dag for hele familien
Samme sted finder du også en lille labyrint, hvor du kan få testet din og ungernes orienteringssans. Og vil du runde dagen lige så hyggeligt af, som den begyndte, kan I både klappe gårdens dyr, spille minigolf eller tage en sejltur rundt på verdenshavene omkring verdenskortet i Klejtrup Sø.

Jo, der findes masser af spændende alternativer til de store forlystelsesparker og attraktioner rundt om i Jylland – og de er både meget hyggeligere og mere overskuelige, og giver både sjove og oplysende oplevelser.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078