23948sdkhjf

Første spadestik på nyt MEGA loop

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

D. 13. august 2021 tog FORCE Technologys CEO Hanne Christensen og Borgmester i Vejen Kommune Egon Fræhr første spadestik til den største investering i FORCE Technologys historie

MEGA loop er en del af ambitionen om P2X i Danmark

MEGA loopet bliver det største af sin art i verden, når det indvies i 2023. Det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology, og det vil kunne håndtere brintblandinger – en vigtig forudsætning for at indgå i ambitionen om et grønt Power-to-X-eventyr i Danmark.

MEGA loop er den største investering i vores 80-årige historie – men endnu vigtigere er det en investering i fremtiden. For nu får vi et anlæg, der ikke alene kan møde vores kunders øgede behov for kapacitet og volumen inden for flowkalibrering, men også gøre os i stand til at kalibrere deres fremtidige flowmålere, der vil kunne måle brint og andre grønnere brændsler,” fortæller Hanne Christensen.

MEGA LOOP er fremtidssikret med ny teknologi, der gør det i stand til at kalibrere med op til 25% brint i naturgassen. Dette er en vigtig forudsætning for, at MEGA loop kan indgå i ambitionen om et grønt Power-to-X-eventyr i regionen og i hele Danmark.

Du kan læse hele nyheden og se billeder fra selve dagen lige her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.078