23948sdkhjf

E-flow åndedrætsværn distancerer dyre kompressorer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

Ny overtryksmotor gør store og dyre kompressorløsninger overflødige. Fremtidens friskluftforsynede åndedrætsværn er kommet.

Indtil nu har friskluftforsynet åndedrætsværn været lig med trykluftforsynet åndedrætsværn. Ikke mere! Fremtidens arbejdsudstyr skriger på kompakte og nemme produkter, der kan betjenes hurtigt og flyttes uden besvær og assistance fra ekstra mandskab. e-flow er simpelt overtryk, der ligesom en turbomotor skyder atmosfærisk luft med godkendt flow af sted til brugeren, der i dette tilfælde får almindelig luft udefra - et omvendt sugerør, om man vil.

Arbejde i lukkede rum, hvor adgangen til frisk luft er sparsom, har altid stillet ekstra store krav til sikkerhedsudstyret og værnemidler egnet til brug. Friskluftforsynet åndedrætsværn sidestilles ofte med en løsning, der er kompressordrevet og dimensioneret til hver enkelt arbejdsopgave. Disse løsninger er rigtigt gode og fornuftige løsninger, men ofte meget krævende både på set up og økonomisk. Stennevad introducerer nu e-Breathe til markedet. En helt ny måde at tænke friskluft på. e-flow fra e-Breathe er en overtryksmotor, der er yderst let at betjene samtidigt med, at den ikke vejer noget eller fylder noget. Den forsyner hurtigt arbejderen med frisk luft. Det sker via en fødeline, der kan være op til 30 meter lang. Så her har vi virkelig med et produkt at gøre, der er ideelt til arbejde i tunneler og kloakker samt lokaler med dårlig ventilation. Få et helt e-flow sæt til specialprisen: 7995,-

Den krævede åndedrætsluft ledes fra et område uden forurenende luft, indeholdende omgivelsesatmosfære via tilførselsslanger til helmasken.

Med e-Breathe Turbomotor understøttes vejrtrækningen fra ​​brugeren af et åndedrætsapparat. Motoren er placeret og fastgjort til enden af ​​slangen i et ikke-giftigt område. Blæseren fører derefter den åndbare luft ind i bærerens helmaske via det tilsluttede åndedrætsslange og laver dermed overtryk.

Lad ikke projektet stoppe eller forsinke på grund af uforudsete og uoverskuelige omkostninger til personlige værnemidler og større trykluftanlæg med filterunits og varmeenheder.  Stennevad er eksperter i at assistere fagfolk til en brugbar og overkommelig PPE-løsning - også når det gælder noget så komplekst som åndedrætsværn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

komplet e-flow med 10 m slange

Send til en kollega

0.078