23948sdkhjf

Mød OK på E&H-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

Kom og vær med, når vi tager ladestandere med og står klar til at fortælle om alternative brændstoffer som HVO Biodiesel, B25+ Diesel og meget, meget andet på årets E&H-messe.

Det sker den 16.-18. september 2021 – og vi håber, at du og dine kolleger kommer.

Læs mere om OK´s ladeløsninger her

I Danmark skal vi reducere CO2-udledningen med 70 % i forhold til i 1990. Det kan du hjælpe til med ved at købe OK HVO Biodiesel. På den måde er du med til at reducere CO2-udledningen, og din virksomhed får en grønnere profil.

Du behøver desuden ikke at udskifte dine dieselkøretøjer for at komme i gang med at bruge produktet. OK HVO Biodiesel giver dig stort set de samme tekniske egenskaber som med almindelig diesel, men reducerer din CO₂-udledning med op til 90%.

Tre steder i København kan du desuden tanke OK Transport-BioGas.  Vores BioGas-stationer har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt og nemt er på farten igen.

 Hos OK stiller vi krav. Også til os selv. Derfor har vi valgt at købe B25+ Diesel til vores tankvogne. Du kan også få B25+. Med B25+ Diesel får du garanti for, at den mængde diesel, du har købt, bliver erstattet af minimum 25% biobrændstof i vores lagertanke. Dieselen i din tank er altså, som den plejer at være. Så du behøver ikke at skifte køretøjer. Men hver gang du bestiller B25+ Diesel, er du med til at mindske CO₂-udledning samlet set. Vi erstatter og nedbringer altså vores indkøb af fossilt brændstof og reducerer på den måde CO₂-udledning.

Vidste du, at …?
Med OK’s mobiltankkort kan du både tanke, vaske og oplade dine biler, og du kan administrere det hele digitalt. Ét og samme sted. Det er nemt, sikkert – og sparer dig tid hver eneste dag, hvis du overvejer elbiler. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Send til en kollega

0.142