23948sdkhjf

BarkerBille opnår certificering til ISO 9001:2015

| Medlemsnyhed | Indrykket af BarkerBille A/S

Efter en succesfuld audit af kvalitetsstyringssystemet er BarkerBille blevet certificeret i henhold ISO 9001:2015.

– Vi er meget glade og stolte over at have modtaget denne certificering efter den krævende men givende forberedelses- og auditproces, udtaler BarkerBilles direktør, Flemming Bille.

At opfylde ISO 9001-standarden har længe været vigtigt for BarkerBille  – ikke så meget for selve certificeringen, men vigtigst af alt grundet beviset på ensartetheden af kvaliteten og servicen, som leveres.

– En certificeringsproces som denne har ligeledes givet anledning til at se på optimeringer og forbedringer af visse processer og områder. Implementeringen af disse har gjort os både mere konkurrencedygtige og sikret hurtigere service til fordel for både os og vores kunder, udtaler Flemming Bille.

ISO 9001:2015 i både Europa og Asien
BarkerBilles fabrik i Ningbo (Kina) er netop nu i gang med forberedelserne til ISO 9001-certificeringen, som forventes at være opnået i december 2021. Dermed er ISO 9001:2015-certificeringerne med til at sikre ensartet kvalitet og service på tværs af BarkerBilles fabrikker.

– At vores virksomhed i sin helhed opfylder ISO 9001-standarden står som et kvalitetsstempel, fordi det beviser og sikrer, at vi yder ensartet kvalitet og leveringssikkerhed, hvilket er vigtige parametre.

– At være sikret den samme kvalitet og service fra både Kina og Danmark er helt essentielt for vores kunder – specielt dem som køber ventilatorer fra begge lokationer – og disse certificeringer vil yderligere understøtte dette, slutter Flemming Bille.

 BarkerBille’s kvalitetsstyringssystem blev auditeret og godkendt af ExVeritas®.

Læs hele nyheden om ISO 9001-certificeringen på BarkerBilles hjemmeside.

BarkerBille er en førende dansk leverandør af industriventilatorer og lyddæmpere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BarkerBille A/S

Borupvang 1A
2750 Ballerup
Danmark
BarkerBille A/S

Send til en kollega

0.078