23948sdkhjf

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Egenproduktion hos Gravlund Industrigummi muliggør specialproduktioner i alle seriestørrelser

Hos Gravlund Industrigummi har vi årelang erfaring i vedhæftning af gummi/metal-forbindelser, da denne type støbeopgave altid har udgjort en betragtelig del af vores produktion. Ingen opgave er ens, og netop derfor har vi opbygget en stor ekspertise i forskellige vedhæftnings- og vulkaniseringsteknikker. Hver enkelt støbeopgave vurderes med hensyn til vedhæftningsteknikker for at sikre den optimale vedhæftning. Uanset hvilken gummi/metal-forbindelse du ønsker, kan vi rådgive om en kvalitetsløsning, som lever op til de stillede krav.

Vi producerer bøsninger til alle formål i specialmål og rådgiver om den optimale gummikompound ved særlige miljøpåvirkninger som slid, kemi m.m.

Renoveringer eller totalløsninger

Vi udvikler løsningen sammen med vores kunder og er ofte totalleverandører, hvor vi varetager al kontakt til metalleverandøren og leverer det færdigvulkaniserede gummi/metal produkt. Dette forenkler arbejdsgangen i Indkøbsafdelingerne hos vores kunder. Alternativt leverer kunderne egne metaldele. Egen produktion i Ballerup ved København giver vores kunder stor fleksibilitet hvad angår leveringstider og kvalitet, og vi håndterer både små som store seriestørrelser.

Foruden vedhæftning på metal løser vi også opgaver med vedhæftning på andre materialer, eksempelvis plastemner.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  •  Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  •  Opretholder for 8. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

 

                                                                                                                                                                              


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078