23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den effektive måde at overvåge produktionen.

De rigtige skueglas kan forbedre kvalitet og produktionstid - som en af Mirit Glas’ offshore-kunder, der sparer 150 arbejdsdage om året med vores specialdesignede skueglas.


”For os er det en succes, når vi i fællesskab med vores kunde, når frem til den rette løsning”, fortæller Johan Stenfeldt fra Mirit Glas.

Skueglas, som også kaldes skuepropper, kigglas eller inspektionsglas er fællesbetegnelsen for et glas som bruges til at overvåge en proces.

Mirit Glas er specialister i at hjælpe kunder med at designe de bedste skueglas, som kan optimere kundens produktion.  Om det er glas, der skal være fødevaregodkendte (FKM), fungere i eksplosive atmosfærer (ATEX), eller leve op til DIN-normer, så har Mirit Glas erfaring i at fremstille glasset.

”Vi vil gerne fremstå, som en seriøs partner for vores kunder. Derfor er vi også ISO-certificerede, for det betyder noget for vores store kunder. Vi leverer dog ikke kun til de store. Vi plejer at sige, at vi gerne er med fra prototyper til serieproduktion, og fra iværksætter til etablerede virksomheder”, konstaterer Johan Stenfeldt Hansen fra Mirit Glas.

Læs mere her

Mirit Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31170508
P nummer: 1003055807

Kontaktperson

JS
Johan Stenfeldt
js@mirit.dk

Send til en kollega

0.046