23948sdkhjf

Derfor skal du have absorbenter klar, når du bruger olie

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Ved spild og lækager kan absorbenter spare dig for regningen

Hvad hvis du bare kunne bruge et par lapper på absorbenter, og du så kunne spare dig selv for en monsterregning for forurening?  Og en oprydning af de små lækager? Det er heldigvis ikke bare et drømmescenarie. For hvis du spilder olie, kan absorbenterne blokere og suge de gyldne dråber op, inden olien laver rav i kloakker og vandløb eller i produktionen. Og du får regningen.

 

Når lækagen skal lynhurtigt af vejen

For hvert sekund, der går, kan din lækage nå et skridt længere ud i virksomheden. Eller tættere på vandkilder. Så oprydningen skal gå Hamilton-hurtigt. Men her kan du vinde ekstra tid ved at bruge absorberende olieslanger. For de kan inddæmme lækagen, så du har mere tid til at absorbere den med absorberende måtter. Og selv hvis olien har kastet sig over noget vand, vil kludene kun absorbere olien og afvise vandet.

 

Nu er det ikke alle lækager, der er lige store…

Så til de små dråber, der ryger ved siden af, kan du bruge absorberende ruller eller puder til under maskiner og som underlag på arbejdsborde. På den måde kan du løbende holde din virksomhed ren og sikker uden at finde moppen frem.

 

Lyder det lækkert at slippe for oprydning og store lækageomkostninger?

Så find den absorbent, som passer til dit brug og mængde af olie ved at besvare spørgsmålene i vores lynguide til absorbenter.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

OlieabsorbenterAbsorberende olieruller og absorbenter

Send til en kollega

0.094