23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kunne du tænke dig at arbejde for DFDS?

For at imødekomme den Brexitrelaterede stigning i efterspørgslen efter toldhåndtering til DFDS ´s ruter imellem Danmark og England, søger DFDS medarbejdere til deres toldteam i Esbjerg.

DFDS er en ønske arbejdsplads for mange i branchen, og hvis du går rundt med tanker om at skifte job eller starte et nyt sted, her er din chance. 

DFDS søger nu 1 medarbejder til deres toldteam i Esbjerg. Som toldagent hos DFDS, vil du håndtere sager relateret til told og kundeservice, som en del af et dedikeret toldteam på 5 medarbejdere. 

Du bliver en del af et internationalt selskab med en lang, succesrig historie og som toldagent spiller du en vigtig rolle for at sikre en kontinuerlig vellykket fragtoperation over Nordsøen.

DFDS er på udkig efter profiler der kan indgå i vagtplanen og som trives med en koordinerende rolle, kundeservice, administration og dokumentation.

Ansøgningsprocessen varetages af MARPRO. Har stillingen vækket din interesse, så er du velkommen til at kontakte MARPRO på +45 5370 0995 (9-15) hvis du har spørgsmål. Du ansøger ved at uploade en motiveret ansøgning, samt et opdateret CV her:  https://marpro.breezy.hr/p/37bd87aefadc01-toldagent-esbjerg 

 

 

Marpro ApS
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38649655
P nummer: 1022453587

Kontaktperson

Narjiss Ghajour
Marketing Manager
ghajour@marpro.dk

Send til en kollega

0.063