23948sdkhjf

Det gode møde - tips til effektive møder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Skal du afholde et forretnings- eller medarbejdermøde kræver det planlægning og forberedelse. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du kan planlægge et effektivt møde, som vinder succes for for både dig og mødedeltagerne.

Planlægning 
God og grundig forberedelse er grundlaget for effektive møder. Uanset om du skal holde et stort eller lille møde, er det vigtigt at være velforberedt og have en planlagt dagsorden. Først og fremmest bør du derfor sætte en tidsplan og struktur for mødet, som du med fordel kan sende ud til mødedeltagerne, så de forinden er bekendt med dette. 

Derudover finder mange det nyttigt at forholde sig til en mødeskabelon, så man dermed ikke er helt på bar bund i forhold til at planlægge og lede mødet. Hertil skelner man mellem fire forskellige mødetyper: 

  • Informationsmøde 
  • Idémødet 
  • Problemløsningsmødet
  • Beslutningsmødet 

Planlægningen af mødet afhænger således af om målet er motivere, generere idéer, nå frem til en løsning eller træffe beslutninger. 

Forplejning under mødet 
Møder kan være lange og krævende, hvorfor det er vigtigt at sørge for forplejning under mødet. Du kan eksempelvis også overveje at flytte mødet ud af de almindelige kontorer, og holde et frokostmøde. Mødedeltagerne vil dermed også føle, at du gør noget ekstra lækkert for dem og det vil med garanti give en god stemning samt medvirke til at generere friske og nye idéer. 

Vælg de rigtige rammer 
Sørg for at vælge de rigtige rammer til mødet, da det kan have betydning for, hvordan det forløber og dermed hvor effektivt mødet er. Er du på jagt efter et nyt kontorlokale, kan du undersøge mulighederne for leje af et lokale. Befinder du dig i Nordjylland finder du i Frederikshavn fantastiske mødelokaler, som er centralt beliggende og tæt på motorvej. Du kan eksempelvis undersøge mulighederne for kontorudlejning i Frederikshavn hos Frederikshavn Maritime Erhvervspark, som tilbyder forskellige lokaler til både store og små virksomheder i Kattegat Silo og på Dokøen. 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062