23948sdkhjf

Kom godt fra land med det rigtige udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvad enten du arbejder med skibsbygning, på et autoværksted eller i den lokale smedje er det vigtigt at have det rette udstyr.

Så kan du udføre dit arbejde effektivt og uden at gå på kompromis med din sikkerhed eller kvaliteten af det færdige stykke arbejde.

Her i artiklen ser vi nærmere på et af værkstedets vigtigste arbejdsredskaber, nemlig værkstedsbordet, så læs med her, hvis du f.eks. er ved at starte dit eget skibsværft og står og skal købe inventar hertil.

Arbejdsbordet - det uundværlige arbejdsredskab
Som skibsbygger har man brug for et værkstedsbord med værktøj. Ved bordet foregår alle de mindre opgaver i forbindelse med f.eks. at samle komponenter, der siden hen skal monteres på skibet. Her er det praktisk med et stort arbejdsbord, hvor man kan komme til at lave det, man skal, og ikke mindst hvor der er plads til værktøj. Det vil dog være praktisk at have værktøjet hængende på væggen, når man ikke bruger det, og tage det ned og lægge det på bordet, når man skal i gang med arbejdet.

Over bordet er det nødvendigt med en god lyskilde. Ofte har værksteder ikke vinduer, og der kommer derfor ikke dagslys ind. Derfor må man finde en god lampe, så man kan se, hvad man foretager sig. Det går ikke, at man står og laver fejl, fordi man ikke kan se ordentligt, og det er heller ikke hensigtsmæssigt for øjnene at arbejde i dårligt lys.

Her kan du købe dine arbejdsredskaber
Der findes flere virksomheder, som sælger inventar til lager, værksted og andet. Et af dem er AJ Produkter, som har specialiseret sig i netop denne type varer, og her kan du med sikkerhed finde lige præcis det bord, du har brug for til dit værksted. Inden du sætter kursen mod butikken eller trykker på læg-i-kurv knappen, hvis du handler på aj produkter.dk, bør du overveje, hvad bordet skal kunne. Skal det kunne holde til meget tunge ting? Skal det kunne tåle hårde bank og andet i den stil? Måske har du brug for, at bordet har en skuffe til at opbevare forskellige småting i.

Selvom der er er ligheder, er der også forskelle på opgaverne og komponenterne fra branche til branche, og dele som bruges indenfor søfarten har altså ikke nødvendigvis noget til fælles med dele fra autobranchen eller cykelindustrien.

Det gælder altså om at sætte sig ned og overveje, hvilke krav man har til sit nye arbejdsbord, og have disse ting i tankerne, når man foretager sin research. Sådan får du købt det helt rigtige bord, som du kan have i mange år, ja måske resten af din karriere som skibsbygger, eller hvad der nu er tale om.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.141