23948sdkhjf

Masser af nye kollegaer hos Svanehøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af SVANEHØJ Danmark A/S

Stærk vækst skaber arbejdspladser. Svanehøj har budt velkommen til en lang række nye medarbejdere. Mød dem herunder.

Svanehøj fortsætter væksten, og det skaber behov for flere dygtige medarbejdere. Siden 2018 er omsætningen mere end fordoblet, og antallet af ansatte i Danmark er vokset fra ca. 100 til mere end 180.

Claus Hyttel Christensen, 36, er ansat som Sales Manager – Offshore. Han har en bachelor i Technology Management and Marine Engineering fra Martec. Claus har arbejdet som Project Manager hos VMS Group A/S i de sidste otte år.

Frederik Søltoft er ansat som Superintendent. Han har en bachelor i Technology Management and Marine Engineering fra Martec. Frederik kommer fra en stilling som Field Service Engineer hos Nordan Marine A/S, hvor han har arbejdet i 3 1/2 år.

Anders Peter Sørensen, 38, er ansat som Superintendent. Han har en bachelor i Maritime and Machine Technology, Leadership and Management fra Martec. Anders har senest arbejdet som Technical Sales and Project Manager hos MAN Energy Solutions. He har tidligere arbejdet som Superintendent i Wärtsilä Danmark.

Christian Knudsen, 40, er ansat som Superintendent. Han har en bachelor i Technology Management and Marine Engineering fra Martec. Christian har arbejdet som Project Manager hos Vestergaard Marine Service i de sidste 10 år.

Ann-Katrine Jensen er ansat som Procurement Coordinator. Hun har en kommerciel uddannelse fra UCN og har arbejdet som teknisk indkøber hos Wrist Ship Supply gennem 10 år.  

Anne-Sofie Søndergaard, 32, er ansat som Procurement Coordinator i et barselsvikariat for Anja Riisager. Anna-Sofie er uddannet handelsøkonom med speciale i indkøb og SCM. Hun har tidligere arbejdet med indkøb hos tekstilvirksomheden Gabriel.

Thomas Larsen, 37, er ansat som Electrical Specialist. Han har en baggrund fra vindindustrien.

Johnny Smith Egholm, 57, er ansat som Mechanical Specialist. He har senest arbejdet som Maritime Service Engineer hos VMS Group A/S og har tidligere været hos Wärtsilä.

Jimmy Abel Nielsen, 39, er ansat som Electrical Specialist. He har tidligere arbejdet som elektriker i Nuuk, Grønland.

 

På øverste foto ses (fra venstre): Anders Peter Sørensen, Christian Knudsen og Anne-Sofie Søndergaard.

På nederste foto ses (fra venstre): Claus Hyttel Christensen, Frederik Søltoft og Thomas Larsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SVANEHØJ Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
SVANEHØJ Danmark A/S

Send til en kollega

0.094