23948sdkhjf

Gummi øger levetiden for pumpehus til søvandsfilter

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S er i fuld gang med at påmontere gummi i pumpehuse til store søvandsfiltre. Pumpehuset som ses på billedet er fremstillet af Pinholt Metal Working A/S, der har fremstillet søvands- og marinefiltre i +23 år.

Gummiet som vi monterer indvendigt, er vores specialudviklet marinegummi, og kombinationen af denne gummitype og vulkaniserings-processen gør, at gummiet binder 100% på pumpehuset og danner dermed en ekstrem slidstærk og tæt overflade på den indvendige side. Det beskytter pumpehuset overfor bl.a. saltvand og slid, hvilket forlænger levetiden markant.

Se flere billeder af projektet på vores LinkedIn

Vi er specialister indenfor vulkanisering af gummi og PUR, og vores 38 års erfaring er, at vulkanisering af gummi eller PUR er en rigtig god beskyttelse for områder, hvor et emne udsættes for slid. Beskyttelsen forlænger levetiden for emnet markant.

Kontakt os gerne uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre hvilke løsninger vi kan tilbyde indenfor vulkanisering af gummi eller PUR.

+45 9782 2033
info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.078