23948sdkhjf

De første ordrer til ny højtryks-pumpe er i hus

| Medlemsnyhed | Indrykket af SVANEHØJ Danmark A/S

En ny version af den patenterede DW Fuel-pumpe gør Svanehøj i stand til at levere samtlige pumper til håndtering af gas på LPG-skibe. De første full scope ordrer er netop underskrevet.

Med en videreudvikling af sin DW Fuel-pumpe til flydende gas styrker Svanehøj nu sin position som den førende leverandør af pumper til LPG-skibe.
 
Den nye udgave af den patenterede DW Fuel-pumpe kan levere et tryk ved losning på op til 55 bar og et sugetryk på 30 bar. Det gør pumpen anvendelig som højtrykspumpe på LPG-skibe, hvor der kræves et tryk på 53 bar til forsyning af hovedmotoren.
 
Svanehøj er i forvejen markedsleder inden for deepwell-pumper til cargo-systemer og deepwell lavtrykspumper til fuel-systemer på LPG-skibe. Med den nye højtryks fuel-pumpe i sortimentet kan Svanehøj nu, som den eneste producent på markedet, levere samtlige pumper til LPG cargo- og fuel-systemer.
 
- Det er en stor fordel for kunden, som får en optimeret løsning med én gennemgående pumpeteknologi – en pålidelig og fremtidssikret løsning, der er mindre følsom over for urenheder i cargo’en og fuldt kompatibel med alle former for flydende gas, siger Johnny Houmann, der er salgsdirektør hos Svanehøj.
 
Svanehøj har allerede sikret sig de første full scope pumpe-ordrer i LPG-segmentet. Tidligere i denne måned underskrev virksomheden således kontrakt på levering af fuel-, cargo- og booster-pumper til to Very Large Gas Carriers (VLGC). Skibene bygges i Kina, og pumperne skal leveres fra december 2021 til juni 2022.
 
- Der er ydet en stor indsats for at komme med en fantastisk løsning til den nye højtryks fuel-pumpe. Endnu en gang viser vi, at vi formår at flytte grænserne og og imødekomme vores kunders behov, siger Martin Andersen, Key Account Manager, Gas, hos Svanehøj.
 
Til hver af de to VLGC-tankere skal Svanehøj levere:
2x deepwell LP-fuel pumper (EFP11-8) længde 25 m.
2x deepwell HP-fuel pumper (EFP11-8) cryo-sump
8x deepwell cargo pumper (DW 250/300-3-K-IA) længde 25 m.
2x booster pumper (NMB150e)
 
Læs mere om Svanehøjs DW Fuel-pumpe:
https://www.svanehoj.com/business-area/fuel-pumps-en/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SVANEHØJ Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
SVANEHØJ Danmark A/S

Send til en kollega

0.094