23948sdkhjf

Hans Buch styrker indsats indenfor klima, miljø og sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Ny salgsingeniør styrker Hans Buchs indsats indenfor landbaseret udstyr til Klima, Miljø og Sikkerhed. Mød Hans Buchs nyeste mand, Jesper Lindenskov Andersen.

Jesper skal bidrage til at give kunderne i Hans Buch endnu flere gode oplevelser inden for både salg og service. Noget han ser utrolig meget frem til:
 
”Jeg glæder mig til at tage ud og besøge kunderne og hjælpe dem godt på vej med de rigtige produkter og den bedste service. Både på det tekniske aspekt, i udvælgelsen af produkter og i salgsprocessen. Kombinationen af den interne funktion og muligheden for at møde kunden direkte både i salgsøjemed og ved teknisk service, er utrolig spændende. Samtidig er det en ny verden, der åbner sig med masser af spændende udfordringer.”
 
Division Manager, Søren Schantz er også helt sikker på, at Jesper er den rigtige til stillingen:
 
”Jesper har evnerne og den indstilling, der skal til for at give vores kunder de bedste oplevelser i både salgs- og serviceprocessen. Med en baggrund som elektriker og senere stærkstrømstekniker, samt 15 år med salg af tekniske produkter i bagagen, har han også en stor mængde erfaring at trække på.”
 
Noget tyder på, at Hans Buch går en rigtig lys fremtid i møde med Jesper ombord. Jesper selv er i hvert fald meget tilfreds med, hvordan hans første tid hos Hans Buch er gået:
 
”Jeg er blevet fantastisk godt modtaget af et hold friske, humoristiske og fagligt kompetente kollegaer. Atmosfæren er professionel, men afslappet og der er højt til loftet med en masse frihed under ansvar.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Send til en kollega

0.078