23948sdkhjf

Ny og smart vognbunds-løsning øger levetid og sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Vognbunden i en sættevogn fra TRADE-LINE er blevet belagt med et lag Polyurea, som efter få minutters tørring danner en fantastisk slidstærk, skridsikker og vandtæt overflade.

Så har vi sendt denne sættevogn afsted fra Lemvig, efter at have belagt vognbunden med et tyndt lag Polyurea. Materialet er blevet sprayet direkte på vognbunden, og efter blot få minutters tørring danner det en fantastisk slidstærk, skridsikker og vandtæt overflade som er med til at øge både levetiden og sikkerheden for vognbunden.

Se flere billeder af projektet på vores LinkedIn 

Fordi belægningen er skridsikker, betyder det også at der i henhold til Standard EN 12195-1:2010 i lastsikring, skal bruges op til 5 gange mindre surringer af godset – dette sparer både tid og penge for vognmanden. Sættevognen som ses på billederne, er til TRADE-LINE der leverer VA-produkter til kloakbranchen og kører ud med varer til byggepladser, entreprenører og forsyningskæder hver dag.

Kontakt os endelig hvis I har en sættevogn eller noget andet som I tænker kunne være ideelt at belægge med Pulyurea. Vi tager gerne en uforpligtende snak og finder den rette løsning sammen med jer.

+45 9782 2033
info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.094