23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højeffektive kædeolier til ekstreme driftsbetingelser

Fremragende slidbeskyttelse og lavt evaporationstab ved høje temperaturer

Fødevarefremstilling byder på særlige udfordringer, og Klϋber Lubrication har derfor udviklet de højeffektive Klüberfood NH1 CH 2 Plus kædeolier. Serien består af syntetiske højtemperatur-kædeolier, og indeholder specielle basisolier, som sikrer pålidelig smørelse ved høje temperaturer. De olier er tiltænkt anvendelse i ekstremt varme omgivelser med temperaturer på op til 250 °C, f.eks. ved industriel masseproduktion af bagværk. De forarbejdede produkter omfatter bl.a. brød, småkager, pizza, morgensmadscerealer og tortilla.

Grundet specialsammensætningen af basisolie og additiver, giver smøremidlerne i serien Klüberfood NH1 CH 2 Plus ekstremt god slidbeskyttelse. De udviser lavt evaporationstab og høj oxidationsstabilitet, hvilket betyder en optimering af eftersmøringsintervallerne og et nedsat olieforbrug. Takket være deres fremragende slidbegrænsende egenskaber, minimale udvikling af olieslam og nedsatte dampformation, gør smøremidlerne i serien Klüberfood NH1 CH 2 Plus det muligt at forlænge kædelevetiden og øge driftssikkerheden indenfor produktionsudstyr og -processer.

 Produkterne i olieserien Klüberfood NH1 CH 2 Plus er ISO 21469 certificeret og registreret i henhold til NSF H1; dermed opfylder de FDA 21 CFR 178.3570. Smøremidlerne er specialudviklet, så de er ufarlige for produkter og emballage, skulle det komme til kontakt under fødevareproduktionen. Olieserien Klüberfood NH1 CH 2 Plus er udviklet til at smøring af alle driv-, styre- og transportkæder, som udsættes for høje temperaturer og stærk vægtbelastning. De er særligt velegnede til kædeanvendelser med lav, medium og høj hastighed, i anlæg til dekoration af drikkedåser, i bageovne, samt andre højtemperatur-kædeanvendelser indenfor fødevareindustrien.

Læs mere om produktet her.

Hvis du vil vide mere om specialsmøremidler i fødevareindustrien, skal du gå til vores hjemmeside.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

AT
Anna Taaler
Marketing Communications Nordic
+46 705390085 anna.taaler@se.klueber.com

Send til en kollega

0.048