23948sdkhjf

Nye medarbejdere hos Svanehøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af SVANEHØJ Danmark A/S

Stærk vækst skaber nye job. Senest har vi budt velkommen til to Superintendents og to indkøbskoordinatorer.

Svanehøj fortsætter med at vokse i både omsætning og medarbejderstab. Siden 2018 er omsætningen mere end fordoblet, mens antallet af medarbejdere i Danmark er øget fra ca. 100 til mere end 180.

Senest har Svanehøj budt velkommen til fire nye medarbejdere på hovedkontoret i Aalborg:
 
Anders Peter Sørensen, 38, er ansat som Superintendent. Han har en bachelor i Maritime and Machine Technology, Leadership and Management fra Martec. Anders kommer fra en stilling som projektleder inden for teknisk salg hos MAN Energy Solutions og har tidligere arbejdet som Superintendent for Wärtsilä Danmark.
 
Christian Knudsen, 40, er ansat som Superintendent. Han har en bachelor i Technology Management and Marine Engineering fra Martec. Christian har de seneste ti år arbejdet som projektleder hos Vestergaard Marine Service. 
 
Ann-Katrine Jensen er ansat som indkøbskoordinator. Hun har en kommerciel uddannelse fra UCN og har de seneste ti år arbejdet som teknisk indkøber hos  Wrist Ship Supply. Som en del af indkøbsteamet skal Ann-Katrine understøtte Svanehøjs serviceafdeling med indkøbsrelaterede aktviteter.
 
Anne-Sofie Søndergaard, 32, er ansat i et barselsvikariat som indkøbskoordinator.  Anna-Sofie er uddannet handelsøkonom med indkøb og SCM som specialer. Hun har senest arbejdet som indkøbsagent hos den danske møbeltekstilproducent, Gabriel.

På billedet ses fra venstre: Anders Peter Sørensen, Christian Knudsen og Anne-Sofie Søndergaard


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SVANEHØJ Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
SVANEHØJ Danmark A/S

Send til en kollega

0.078