23948sdkhjf

Dokumentér din indsats med verdensmålene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

"Jo mere man snakker omkring, hvad man gør, jo mere bliver der behov for, at man skal have nogen til at validere, at det man siger, er rigtigt. Og det er essensen af det, Bureau Veritas står for"

I takt med at et stadig stigende antal danske virksomheder inkorporerer FN's 17 Verdensmål i deres strategi og markedsføring, oplever vi en øget efterspørgsel på at kunne dokumentere indsatsen med verdensmålene over for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Derfor udvikler Bureau Veritas Denmark i samarbejde med flere interessenter en verdensmålcertificering, som skal give virksomheder mulighed for at få valideret og dokumenteret deres arbejde med de 17 verdensmål og 169 delmål samt sikre en mere ensartet tilgang og evaluering af arbejdet med verdensmålene.

"Jo mere man snakker omkring, hvad man gør, jo mere bliver der behov for, at man skal have nogen til at validere, at det man siger, er rigtigt. Og det er essensen af det, Bureau Veritas står for," fortæller Jacob Færgemand, Country Chief Executive Nordics, i ovenstående video og fortsætter:

"Det er akkurat det samme, der skete på fødevareområdet tilbage i 90’erne. Da havde vi 130 fødevarestandarder i hele verden, indtil Bureau Veritas Denmark sammen med nogle af vores store kunder udviklede en dansk standard for fødevaresikkerhed. Det gjorde vi 1996, og lavede en international standard i 2000, som kom på gaden i 2005."

Flere virksomheder som Elis (tidligere Berendsen), PolyTech samt Nopa Nordic og Allison har allerede fået et verdensmålcertifikat som dokumentation på virksomhedernes indsats med verdensmålene, og på vores webinar tirsdag den 15. juni kl. 14-15 præsenterer vi din virksomheds muligheder for at blive verdensmålcertificeret.

Tilmeld webinar om verdensmålcertificering

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094