23948sdkhjf

Radierende kabler fra Eupen

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMTonline ApS

Hvad er radierende kabler?

Radierende kabler er dybest set Coax kabler med slots, der er skåret ind i den ydre leder, hvilket gør det muligt at udsende kontrollerede niveauer af radiobølge-energi - både ud af- og ind i kablet.

RF-energi transmitteres samtidigt igennem de radierende kabler og stråler ud i det omgivende rum. Et radierende kabel fungerer både som en transmissionslinje og som en antenne.

Hvor har man brug for radierende kabler?
Radierende kabler anvendes, der hvor normal radiodækning kan være vanskelig eller næsten umulig. Det gælder især i kommunikationssystemer, hvor en antenne ikke giver tilstrækkelig dækning. Radierende kabler bruges i dag på en række udfordrende steder, såsom i tunneler, underjordiske jernbaner, miner, bygninger, olieplatforme, lagre, fly, skibe, tog, kontrol- og målemiljøer osv.

DMTonline - dit valg til sikker kommunikation!
DMTonline ApS blev grundlagt i 1995 i Sæby og har gennemgået en forrygende udvikling gennem årene, som nu har resulteret i, at DMTonline har bygget et nyt domicil på 1700m2. Med større lokaler til produktion, lager og administration, kan vi i fremtiden betjene kunderne med fokus på kvalitet, samt sikker og hurtig levering.

DMTonline har fokus på salg og rådgivning, som underleverandør af kvalitets kabler, stik, kabelkonfektionering og antenner til bl.a. off-shore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien.

DMTonline er i dag en stor medspiller inden for digital og analog radiokommunikation. Inden for dette område kan vi rådgive vores kunder og tilbyde reparation og programmering. Med andre ord – DMTonline kan være din totalleverandør inden for kommunikationsverdenen.  www.dmtonline.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMTonline ApS

Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Danmark
DMTonline ApS

Send til en kollega

0.094