23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diamanter til alle formål

Disse diamantskæreskiver klarer sig rigtig godt i alle vores tests. De skærer sten og beton som smør og forbliver skarpe i lang tid. Selv efter mange skæringer i beton kan de stadig levere fine snit ved skæring af stål.

Klingspor diamanter

En lang række materialer skal ofte skæres eller adskilles på byggepladser. Brug af diamantskæreskiver anbefales her, da de kan skære mange forskellige materialer. Klingspor har en bred vifte af diamant skære- og slibeskiver.

Tre produktlinjer

Klingspor deler sit sortiment af diamantskæreskiver i tre linjer.

Den første med mærket "Special" inkluderer produktlinjen 900. Den indeholder højt ydende værktøjer med særlig god skæreydelse og levetid. Det er til brugere, der stiller de højeste krav til ydeevnen og pålideligheden af deres værktøjer, selv under de hårdeste forhold.

Den anden er forsynet med mærket “Supra” og indeholder skæreskiverne i 600-serien. Den består af professionelle værktøjer med et meget godt forhold mellem pris og ydelse. Det appellerer til brugere, der har brug for pålidelige og kraftfulde diamantværktøjer til daglig brug.

Endelig består den tredje linje ”Extra” af produktlinjen 300. Her kan du finde mærke kvalitet til en attraktiv pris. Det er til brugere, der stiller professionelle krav til deres værktøjer, men som ikke bruger dem kontinuerligt.

Segmenterne er lasersvejsede og har en høj grad af aggressivitet og levetid. De er velegnede til alle byggepladsmaterialer og kan endda skære i gammelt armeret beton. Disse diamantskæreskiver klarer sig rigtig godt i alle vores tests. De skærer sten og beton som smør og forbliver skarpe i lang tid.  Selv efter mange skæringer i beton kan den stadig levere fine snit ved skæring af stål. 

Kontakt Klingspor på 24h@klingspor.dk eller ring 76 33 33 33 for en nærmere præsentation eller test af produkterne.

KLINGSPOR A/S
Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24211142
P nummer: 1006411426

Kontaktperson

ROK
Ronni Odd Kristensen
Head of Sales – Nordic region
+45 22131216 rok@klingspor.dk

Send til en kollega

0.078